Nyheder

​​Kære kunder

Under Nyhederne finder du altid sidste nyt om kommende vinsmagninger samt relevante nyheder for dig som kunde, etc. nye vine med mere.

Marts 2018

​Vinrejse til Veneto regionen i September måned 2018, varighed 7 dage. Afrejses dato 16. September retur 22. September.

Vi arbejder i øjeblikket på at arrangere en vintur til Veneto regionen (Amarone land) i sidste halvdel af September måned. Der er tale om en bustur til Verona området, hvor vi blandt andet skal besøge nogle vingårde, og her høre om hvordan de laver deres forskellige vine, smage dem og hvis muligt (afhængig) af høsttidspunkt, få lov til at være med til at høste lidt druer. Udover besøg på vingårde skal vi ud og spise på de ægte autentiske Italienske restauranter, som ikke er overrendt af turister, og hvor man sætter kvalitet i højsædet. Der vil også blive lejlighed til at aflægge Verona et besøg og se, Arenaen hvor der hvert år opføres flere forskellige operaer, Aida, Carmen m.fl. hvor det er muligt at se Romeo og Julies hus, samt mange andre seværdigheder, enten på egen hånd eller med undertegnede som guide. I forbindelse med vingårdsbesøgene vil der naturligvis være mulighed for at købe lidt vin med hjem til fordelagtige priser. Hvis tiden tillader det aflægger vi også et kortere besøg ved Gardasøen. Nærmere om turen kommer her på siden i løbet af Marts/April måned hvor de sidste ting gerne skulle falde på plads.  Læs mere om Turen Her


Vi holder lørdags åbent i "butikken" Rugvænget 8, 4100 Ringsted v. Dino Pet,   vi har åbent i butikken den 1. lørdag i måneden. 

  fra  kl. 1030-1230 smagsprøver på månedens vine og udvalgte vine.

​Her vil være gode tilbud på forskellige vine, til priser du drømmer om.

Få et tilbud på vinen til jeres næste fest, konfirmation, bryllup, fødselsdage mm.

Du kan bruge mobilepay,  eller kontanter som betalingsmiddel

skal du/i bruge vin til konfirmation, bryllup, eller hvilken som helst slags fest, så ring og få et godt tilbud. evt. uåbnede flasker kan tages retur.


Har du spørgsmål om arrangementer, og om vinene så husk at du  altid velkommen til at ringe 22 13 33 66

"Det spiller ingen rolle om glasset er halvtomt eller halvfuld, uanset hvad,  er der plads til mere vin"  

​Ciao-Vino  |  Rugvænget 8, 4100 Ringsted  |  Telefonnr.: 22 13 33 66  |  E-mail: ciao@ciao-vino.dk  |  CVR-nummer: 20574194